Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink
Intim-wax.hu
szőnyeg tisztítás Budapest
szőnyegtisztítás partner
 
Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske
Budapest egész területe:

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function. (2)
Nem működő CURL function. (4)

Írta: Kovács Dorina


A személyes fejlődés Tengelic Tolna megye

A személyes fejlődés Tengelic Tolna megye
Amikor jobbá teszed magad, arra kell összpontosítanod, hogy mi a legjobb neked, és mi az, ami a környezetednek is hasznára válik. Fontos az egyensúly az önbecsülés és a hírnév között, ezért tartsd szem előtt, hogy mit szeretnél magadról gondolni, és mit gondolnak rólad mások. Az alábbiakban néhány olyan ötletet adunk, amelyek szerintünk segítenek neked ebben az egyensúlyban, hogy hogyan fejlődhetsz személyiségként.
  A személyes fejlődés ! 

Amikor jobbá teszed magad, arra kell összpontosítanod, hogy mi a legjobb neked, és mi az, ami a környezetednek is hasznára válik. Fontos az egyensúly az önbecsülés és a hírnév között, ezért tartsd szem előtt, hogy mit szeretnél magadról gondolni, és mit gondolnak rólad mások. Az alábbiakban néhány olyan ötletet adunk, amelyek szerintünk segítenek neked ebben az egyensúlyban, hogy hogyan fejlődhetsz személyiségként.

Bővítsd a tudásodat. Ha széles körben olvasol, elmerülsz más kultúrákban, hitvilágokban és tudományterületeken. Ez arra késztet, hogy értékeld a saját helyedet, és figyelembe vegyél másokat, akik kevésbé szerencsések, mint te. A megfelelő szemléletmód lehetővé teszi, hogy ne rágódj a saját szerencsétlenségeden, és segíthet megelégedni azzal, amid van. Ez az elégedettségérzet javíthatja általános önérzeteteket és boldogságérzeteteket.

A változás önmagában ijesztő lehet, de a sikeres személyes fejlődés egyik kulcsa ennek a félelemnek az elsajátítása. A személyiségfejlesztés az önmagunkban bekövetkező pozitív változások elősegítésének művészete. Ezt a művészetet nem lehet gyakorolni anélkül, hogy felismernénk, hogy a külső világ is folyamatosan változik. A külső változások elfogadása jobb eredményekhez vezethet, ha a belső változásokat ösztönözzük.

A személyes fejlődési célok kitűzése azt jelenti, hogy jobbá tesszük magunkat, nem pedig tökéletessé. Ne feledd, hogy az alkalmi hibák elkerülhetetlenek. Kezeld a hibákat tanulási lehetőségként, és ne félj tőlük túlzottan. Koncentrálj arra, hogy a hibából szerzett ismeretekkel hogyan javíthatsz a következő cselekedeteden, ahelyett, hogy azon aggódnál, hogy megismétled a hibát.

Táplálkozz egészségesebben, hogy fokozd a hangulatodat. Fogyassz nyers zöldségeket és gyümölcsöket, teljes kiőrlésű gabonaféléket, például barna rizst és kölest, szójatermékeket, hüvelyeseket, dióféléket és magvakat. A megfelelő mennyiségű összetett szénhidrátot nélkülöző étrend a szerotonin kimerülésének oka lehet. Amikor a szervezetben alacsony a szerotoninszint, az emberek rossz hangulatot és depressziót tapasztalhatnak.

Ha megfelelően szeretnéd fejleszteni a személyes oldaladat, nagyon fontos, hogy reflektív legyél. Egy egyszerű szokás, amit megtehetsz, hogy gyakorolod az önmagaddal való beszélgetést és az önmagad meghallgatását is. Egyszer azt hallottam, hogy jó imádkozni, de miközben imádkozol, jobb, ha reflektálsz is.

A testmozgás mindenkinek a rutin része kell, hogy legyen. Sok oka van a testmozgásnak. A rendszeres testmozgás például remek módja annak, hogy javítsuk a hangulatunkat.

Az agyunk mélyen befogadja a zenét, és hosszú ideig emlékszik rá. Ha depressziós vagy szomorú vagy, ne hallgass nihilista, dühös zenét. Válasszon vidám, vidám zenét vagy szárnyaló zenét, amely megnyitja a szívét és felemeli a lelked. A zenének óriási ereje van. Válassz bölcsen, hogy képessé tedd magad arra, hogy a legboldogabb és legteljesebb életet éld.

Fogadd el, hogy a változás hosszú időbe telik. Ahelyett, hogy egy hatalmas célt, például 50 kiló fogyást próbálnál leküzdeni, inkább bontsd fel kisebb, rövid távú célokra. Ez segít abban, hogy hétről hétre úgy érezd, hogy elérsz valamit, és motiváltabb maradsz a nagyobb cél befejezésében.

Ha mindezt figyelembe veszed, ne feledd, hogy te vagy a legfontosabb személy az életedben, ezért előbb magadat kell lenyűgöznöd, mint másokat. Emberként fejlődni csodálatos dolog, nagyszerű megvilágosodást és önértékelést hozva magadnak. Nagy boldogságot kívánunk neked az utadon!
 

<-- Vissza a A személyes fejlődés Tengelic Tolna megye blog oldalra!

További cikkek