Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink
Intim-wax.hu
szőnyeg tisztítás Budapest
szőnyegtisztítás partner
 
Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske
Budapest egész területe:

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function. (2)
Nem működő CURL function. (4)

Írta: Kovács Dorina


Kárpittisztítás Gyöngyös Heves megye

Kárpittisztítás Gyöngyös Heves megye

Kárpittisztítás – a tiszta kárpit kisokosa

Ha hinné, ha nem, a kárpittisztítás nem olyan egyszerű, mint az ember elsőre gondolná, ugyanis nagy szakértelem kell hozzá és figyelni kell a részletekre is, ezért ha Önnél is ott egy makacs folt vagy szennyeződés az anyagon, inkább bízza szakemberekre a piszkos munkát! Ám ha Ön makacs ember, és áll elébe a megpróbáltatásnak, akkor mindenképpen olvassa el kárpittisztítási kisokosunkat, biztos talál majd pár tuti tippet és trükköt!

A szövet teljes felületét szórja le forró vízzel!

Ez olyankor a legjobb módszer, amikor a kosz és a foltok a szövetszálak mélyére kerültek, mert a forró víz fellazítja a szennyeződéseket, és megkönnyíti a kiszedésüket. Nem szükséges felforralni a vizet, elegendő, ha a csapból engedjük ki a lehető legforróbbat. Tehát ez lesz a kárpittisztítás alapja: egyszerű forró víz.

Nézzük meg alaposan a vegyszert, amit alkalmazni kívánunk

A további lépésekben meg kell vizsgálnunk és kiválasztanunk a megfelelő kemikáliát, tisztítószert, amivel felvesszük a szennyeződések ellen a harcot. Úgy véljük, még ha Ön spórolós is, most ne legyen az, mivel a bútorok hosszú időn keresztül még a lakása használati és dísztárgyai lesznek, így érdemes kiváló termékeket leemelni a boltok polcairól a folttisztítás előtt. El lehet gondolkodni azon a módszeren is, hogyha a folt nagyon ragaszkodik a fotelhez, akkor esetleg vegytisztán, mindenféle hígítás nélkül önteni rá a tisztítószerből, mert így a legnagyobb hatásfokon dolgozhat az a kosz eltüntetése érdekében.

A műveletek megkezdése előtt készítsünk kezünk ügyébe tiszta pamut rongyokat, amik magukba szívják a szennyeződéseket. A legjobb választás a fehér pamutruha, mert így nem színezzük be a kárpit szövetét a rongy színével, valamint rögtön tiszta képet kapunk arról, mekkora mértékű a szennyeződés. Ajánlatos nagyobb foltok esetén több rongyot bevetni, hogy mindig tisztával kezdjük az újabb súrolási kört.

Ugye Önnél is van otthon szénsavas ásványvíz? Vegye csak elő!

Ha szappant, mosószert vagy szennyeződés eltávolítót alkalmaz, ami habosodik, akkor számíthat a száradás után foltmaradványokra. Itt jön képbe a szénsavas víz, amiből egy csészényit keverjen össze fél csésze ecettel, és spriccelje a szövetre. Az ecet lebontja a szappan részecskéit, a szénsavas víz buborékjai pedig kihozzák azt a felszínre, még ha jó mélyen is bújuk meg az a fránya szennyeződés. Jöhet a már említett fehér rongyos dörzsölés a kosz felszínről való eltávolításához! Itt kisebb csodával találkozhatunk majd, mert a szénsavas víz teszi a dolgát: a fehér rongyon eszméletlen mennyiségű kosz is megmaradhat.

Kis látványos trükk: borotválja meg a bútort! A felület száradása után egy kézi borotvapengét húzzunk végig a kárpiton a szöszök, bolyhok eltávolítása végett. Teljesen új külsőt kap majd a régies, elhasznált bútor és nem teszünk kárt a felületén ezzel a manőverrel.

Mielőtt újra birtokba veszi kedvenc, immár megtisztított kanapéját, várja meg a teljes száradás idejét, addig is a másik fotelből gyönyörködjön az újszerű kinézetében!

Amint láthatja, Ön is elvégezheti otthon a kárpitisztítást, de mégiscsak jobban jár, ha profikra bízza ezt a folyamatot, mi ajánljuk magunkat! Nálunk megvan a sokéves tapasztalat, a rutin, a profi gépek és eszközök, bútorai pedig biztonságban lesznek szakértő kezeink alatt. A berendezési tárgyait kb. havonta ajánlatos tisztíttatni, hogy a bennük lévő por, szennyeződések ne váljanak szagossá, és hogy a látványuk is esztétikus legyen.

Hívjon minket, ha kárpittisztítást eszközölne!

 

 

 

 

 

 

 

 

 



<-- Vissza a Kárpittisztítás Gyöngyös Heves megye blog oldalra!

További cikkek