Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink
Intim-wax.hu
szőnyeg tisztítás Budapest
szőnyegtisztítás partner
 
Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske
Budapest egész területe:

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function. (2)
Nem működő CURL function. (4)

Írta: Kovács Dorina


Küszködik a cikk marketinggel? Tengelic Tolna megye

Küszködik a cikk marketinggel? Tengelic Tolna megye
Egy cikk olyasmi, ami a gyakorlatlan szem számára olyan egyszerűnek tűnik, de olyan összetett technikákat igényel a megfelelő felépítéséhez és forgalmazásához. Az alkalmazott módszerek változatosak és drasztikusan változnak a weben, az oldaltól vagy cégtől függően. Néhány azonos alapelvet azonban mindig használnak és újra felhasználnak, ha sikert akarsz elérni, és ezeket itt tárgyaljuk. Küszködik a cikk marketinggel? Egyszerű ötleteket adok, amelyek eredményt hoznak!

Egy cikk olyasmi, ami a gyakorlatlan szem számára olyan egyszerűnek tűnik, de olyan összetett technikákat igényel a megfelelő felépítéséhez és forgalmazásához. Az alkalmazott módszerek változatosak és drasztikusan változnak a weben, az oldaltól vagy cégtől függően. Néhány azonos alapelvet azonban mindig használnak és újra felhasználnak, ha sikert akarsz elérni, és ezeket itt tárgyaljuk.

Ha megismételsz valamit, amit egy másik személy webhelyén láttál, akkor mindenképpen adj nekik hitelt, és adj egy linket vissza a webhelyükre. Ez megment téged attól, hogy bárki felháborodjon rajtad, és a felhasználóid láthatják, hogy nemes vagy és tudsz hitelt adni, amikor az jár.

Ha még csak most kezded, csak egy cikk könyvtárat válassz, amellyel együtt dolgozol. Nézd át az egyes cikk katalógus-adatbázisokat, hogy kiderítsd, melyik felel meg neked a legjobban, és dolgozz azon, hogy megismerkedj velük. Ha csak egy könyvtárat használsz, az segít megtanulni a dolgokat, mielőtt fejest ugranál a szakmába.

Tegyél közzé cikkeket a lehető legtöbb ingyenes top 10 cikk könyvtárban. Győződj meg arról, hogy a cikkeid egyediek és jól megírtak. Ismerkedj meg az egyes könyvtárak beküldési követelményeivel, valamint feltételeivel.Egyes könyvtáraknak minimális szómennyiségük van.

Kerüld a szójátékot, ha hatékonyan akarod megcélozni a közönségedet a cikkmarketinggel. Persze, élvezetessé teheted az olvasást, de nem akarod, hogy félreérthető legyen, hogy mit akarsz közvetíteni.

A linkek az eredeti cikkre menjenek, ne a fő blogodra. Ha a cikkeid mind a blogod különböző részeire mutatnak, megmutatod a keresőmotoroknak, hogy milyen sokféle tartalommal foglalkozol. Blogjaiban a bejegyzés címét használd permalinkként.

Fontold meg egy olyan online eszköz használatát, amely automatikusan kiadja a cikkeidet a különböző webhelyekre. Minél több ember látja a cikkedet, annál több potenciális üzletet fogsz generálni, amikor ezek az olvasók rákattintanak a blogodban található linkekre. Ezáltal a keresőmotorok számára is népszerűnek fogsz tűnni.

Az, hogy egy cikk a lehető legjobb marketinget nyújtsa, néha azzal függ össze, hogy hol található a cikk. Azzal, hogy megtalálod a legjobb kiadványt a cikked közzétételéhez, nagy hatással lehet arra, hogy ki fogja megtekinteni ezt a cikket. A jó döntések nagyszerű eredményekhez vezethetnek a cikkmarketingben.

Kutasd fel azokat a témákat, amelyekről cikkeket szeretnél írni. Segít, ha már van egy tudásalapod az említett témákról, de a további kutatás mindig jó ötlet. Sokkal többet tudhatsz meg a témákról, és ez több anyagot adhat neked, amiről írhatsz a cikkeidben.

Olyan tartalmakat kell írnod, amelyeket más webmesterek is elég jónak találnak ahhoz, hogy hivatkozzanak rájuk, ha természetes backlinkeket szeretnél. Ne ess abba a csapdába, hogy csak a vágyadat figyelembe véve pörgeted a cikkeket, hogy megtöltsd a webhelyedet. Ha mégis szócikkeket használsz, győződj meg róla, hogy minden egyes cikk releváns tartalmat nyújt, és nem csak helykitöltésre szolgál. Ha azonban nagyon jó minőségű és hasznos tartalmat hozol létre, az linkeket fog vonzani azoktól a webmesterektől, akik meg kívánják osztani az anyagodat az olvasóikkal.

Ez egy kiváló cikkmarketing-kampány alapjául szolgáló tervrajz, amelyet érdemes megszívlelni, ha úgy szeretnéd népszerűsíteni webhelyedet, hogy nem költesz hatalmas összegeket más hirdetési formákra. Ez döntő fontosságú és kemény munka, de végül minden egyes elköltött forintot és másodpercet megér.

<-- Vissza a Küszködik a cikk marketinggel? Tengelic Tolna megye blog oldalra!

További cikkek