Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink
Intim-wax.hu
szőnyeg tisztítás Budapest
szőnyegtisztítás partner
 
Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske
Budapest egész területe:

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function. (2)
Nem működő CURL function. (4)

Írta: Kovács Dorina


Okostelefonok Tengelic Tolna megye

Okostelefonok Tengelic Tolna megye
Manapság túlzás nélkül elmondható, hogy a társadalom jelentős része rendelkezik egy vagy több okoseszközzel, az okostelefonok pedig szinte mindannyiunk zsebében ott lapulnak. A világ felgyorsult, az online jelenlét szinte folyamatos, így a nap huszonnégy órájában kapcsolatba tudunk lépni ismerőseinkkel, ráadásul a külvilágról is nonstop kapjuk a különféle információkat, ingereket. Bárhol, bármikor lehetőségünk van elintézni valamit az internetkapcsolatnak köszönhetően – legyen szó egy e-mail megírásáról és elküldéséről, esetleg időpontfoglalásról, bevásárlásról, ügyintézésről stb. Okostelefonok – ablak a világra!
Manapság túlzás nélkül elmondható, hogy a társadalom jelentős része rendelkezik egy vagy több okoseszközzel, az okostelefonok pedig szinte mindannyiunk zsebében ott lapulnak. A világ felgyorsult, az online jelenlét szinte folyamatos, így a nap huszonnégy órájában kapcsolatba tudunk lépni ismerőseinkkel, ráadásul a külvilágról is nonstop kapjuk a különféle információkat, ingereket. Bárhol, bármikor lehetőségünk van elintézni valamit az internetkapcsolatnak köszönhetően – legyen szó egy e-mail megírásáról és elküldéséről, esetleg időpontfoglalásról, bevásárlásról, ügyintézésről stb.
A „mindentudó” készülékek számos területen megkönnyítik az életünket, rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg – ha megfelelően (ki)használjuk őket.
S hogy miért van rájuk szükségünk? Íme, 5 érv az okostelefonok mellett!
  1. Nincs többé kihasználatlan idő:
Ha eddig kieső, „üres” időként gondoltunk az utazással vagy a várakozással töltött percekre, órákra, s úgy éreztük, ilyenkor nem tudunk haladni semmilyen feladattal, ezeket az időszakokat most hasznossá tehetjük azáltal, hogy válaszolunk a beérkező e-mailekre, elolvassuk a napi híreket. Amíg sorra kerülünk az ügyintézőnél, kereshetünk receptet a vacsorához az interneten, összeállíthatunk egy bevásárlólistát a telefon jegyzetében, vagy akár egy komplett bevásárlást is elintézhetünk online.
  1. Szociális élet
Több mint egy éve tart a koronavírus járvány, mindannyian megéltük az elszigeteltség, az egymástól való elzártság fojtó érzését. Azonban sokkal jobb helyzetben vagyunk, mint néhány évtizede lettünk volna, ha akkor tört volna ki a pandémia. Ugyanis, ha nem is áll rendelkezésünkre mindenféle technikai felszerelés, de van egy jobb minőségű telefonunk kamerával és internetkapcsolattal, már nem kell lemondanunk a közösségi életről és szeretteink társaságáról! Persze, nem csak a járvány választhatja el egymástól az embereket fizikailag. Rengetegen élik úgy mindennapjaikat, hogy egy családtagjuk vagy közeli ismerősük az ország vagy a világ másik végén él, s emiatt alig van lehetőségük személyes találkozásokra. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne láthatnák egymást akár napi szinten – ha van egy megfelelő telefonkészülékük és internetezési lehetőségük!
  1. Egyszerűbb kapcsolatfelvétel és kommunikáció
Nemcsak családtagjainkat, barátainkat vagy munkatársainkat érhetjük el sokkal egyszerűbben telefonunk segítségével, hanem akár egy céget is megkereshetünk, ha visszajelzést kívánunk adni a megvásárolt termékükkel kapcsolatban. Ha például a garanciát szeretnénk érvényesíteni, egyre több cég biztosít erre online felületet (saját honlapon vagy közösségimédia-oldalaikon keresztül), ahol lehetőség van a termék szervizeltetésére/cseréjére, hibabejelentésre vagy bármilyen üzenet elküldésére a gyártónak. Vagy ha munkát keresünk éppen, internetkapcsolattal rendelkező telefonunkon keresztül is jelentkezhetünk a meghirdetett állásra. Bármit is intézünk online csatornán, rengeteg időt takarítunk meg a hagyományos (személyes, postai) kapcsolatfelvételi módokhoz képest.
  1. Könnyebb tájékozódás
Alig látni ma már az utcákon térképekkel a kezükben tájékozódni próbáló, eltévedt embereket. Ennek persze, nem az az oka, hogy ma már mindenki profin megtalálja azonnal a legjobb útvonalat, ha szeretne eljutni A-ból B-be, hanem az, hogy szinte mindenki rendelkezik okos mobillal, az pedig GPS-szel. Számos applikáció teszi könnyebbé a tájékozódást és a közlekedést, így azok is könnyedén megtalálják az úticéljukat, akik egyéként könnyen eltévednének.
  1. Minden egy helyen
Az okoseszközök mellett szóló érvek közül kiemelkedik, hogy segítségükkel gyakorlatilag bármit, bárhol, bármikor elintézhetünk. Mindegy, hogy tanulni, dolgozni vagy szociális életet élni, esetleg szórakozni szeretnénk, ha van egy megfelelő telefonkészülékünk, az az életünk bármely területét könnyebbé teheti. A telefon szinte mindig nálunk van, s az internetkapcsolatnak köszönhetően rengeteg információhoz hozzáférünk pillanatok alatt, s némi ügyességgel hatékonyabbá, eredményesebbé tehetjük mindennapjainkat.
 

<-- Vissza a Okostelefonok Tengelic Tolna megye blog oldalra!

További cikkek