Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink
Intim-wax.hu
szőnyeg tisztítás Budapest
szőnyegtisztítás partner
 
Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske
Budapest egész területe:

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function. (2)
Nem működő CURL function. (4)

Írta: Kovács Dorina


Online vásárlás Tengelic Tolna megye

Online vásárlás Tengelic Tolna megye
Nem is olyan régen az embereknek, akiknek ünnepi vagy születésnapi ajándékokat kellett venniük, fel kellett öltözniük és el kellett menniük a boltba, hogy bevásároljanak. A vásárlásra való felkészülés és a tömeggel való foglalkozás szó szerint minden energiáját elszívhatja. Szerencsére az online vásárlás ma már lehetőség. Olvasson itt nagyszerű tanácsokat az online vásárláshoz. Tippek és trükkök az online vásárláshoz, amire szüksége van mindenkinek!

Nem is olyan régen az embereknek, akiknek ünnepi vagy születésnapi ajándékokat kellett venniük, fel kellett öltözniük és el kellett menniük a boltba, hogy bevásároljanak. A vásárlásra való felkészülés és a tömeggel való foglalkozás szó szerint minden energiáját elszívhatja. Szerencsére az online vásárlás ma már lehetőség. Olvasson itt nagyszerű tanácsokat az online vásárláshoz.

Ha online vásárol, győződjön meg róla, hogy minden vásárlásról megőriz minden feljegyzést. Ha a cég küld egy visszaigazoló e-mailt, ne törölje, hanem mentse el. Soha ne töröljön vagy dobjon ki semmilyen kommunikációt, amit az áruházzal folytatott. A legtöbb e-mail szolgáltató több ezer üzenet elmentését teszi lehetővé, így egy-két levél nem foglal túl sok helyet.

Ha egy webáruház által küldött e-mailben található linket követte, figyeljen az URL-re. Egyes csalók hamis e-maileket küldenek, amelyek pont úgy néznek ki, mint amit egy népszerű webáruház küldene, kivéve, hogy az URL kissé más. Győződjön meg róla, hogy hivatalos címről kapott e-mailt, és ellenőrizze a követett link URL-címét.

Válasszon olyan webáruházat, amely lehetőséget ad a megvásárolt termékek visszaküldésére. Abban az esetben, ha nem elégedett a vásárlással, vissza tudja küldeni a terméket, és visszakapja a pénzét. Ideális esetben olyan áruházon keresztül vásárol, amely állja a szállítási költséget, ha úgy dönt, hogy visszaküldi a terméket.

Sokat spórolhat az online vásárlás során, ha egyszerre megrendeli az összes terméket, amire szüksége van. A legtöbb online áruház együttesen szállítja a termékeket, és csak egyszer számítja fel a szállítási díjat. Egyes áruházak még ingyenes szállítást is kínálnak, ha egy bizonyos összeget költ. Néha érdekesebb egy-egy további terméket megvásárolni, mint a szállítási költséget kifizetni.

Az élő segítséggel való interakció az egyik módja annak, hogy választ kapjon az online vásárlással kapcsolatos kérdéseire. Ez általában gyorsabban megoldja a problémákat, mintha felvenné a telefont vagy e-mailt küldene. Attól függően, hogy melyik céggel van dolga, esetleg ingyenes szállításról és egyéb kedvezményekről is kérdezhet. Vannak olyanok, amelyek hajlandóak ilyen előnyöket biztosítani, ha beleegyezik, hogy azonnal leadja a rendelést.

Próbálja meg keddenként intézni az online vásárlást. A történelem azt mutatja, hogy sok online kiskereskedő kedden teszi közzé a legjobb leárazásokat. Amiért hétfőn teljes árat fizetett volna, kedden akár féláron is megvásárolható. Ezen a napon nagyobb valószínűséggel tesznek közzé új termékeket is.

Ha talál egy ruhadarabot, ami tetszik, de nem tudja, mivel párosítsa, nézzen körül. A különböző oldalakon ugyanazokat a termékeket kínálhatják, de másképp mutathatják be őket. Ugyanazt az inget más nadrággal vagy szoknyával párosítva találhatja meg. Ez segít abban, hogy jó képet kapjon arról, hogyan nézne ki, ha különböző alsóneművel párosítaná.

Szerencsére a vásárláshoz már nem kell  elautózni vagy elsétálni a legközelebbi üzletbe, és cipelni a hatalmas szatyrokat.  Az online vásárlással már otthonról is kényelmesen vásárolhat. Most már tisztában van az online vásárlással kapcsolatos kiváló tanácsokkal, ezért használja ki őket annak érdekében, hogy a legjobb ajánlatokat élvezhesse.
 

<-- Vissza a Online vásárlás Tengelic Tolna megye blog oldalra!

További cikkek