Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink
Intim-wax.hu
szőnyeg tisztítás Budapest
szőnyegtisztítás partner
 
Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske
Budapest egész területe:

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function. (2)
Nem működő CURL function. (4)

Írta: Kovács Dorina


Személyes fejlesztési stratégiák Tengelic Tolna megye

Személyes fejlesztési stratégiák Tengelic Tolna megye
Amikor önmaga egy önsegítő küldetésbe kezd, olyan bőséges mennyiségű forrás áll az Ön rendelkezésére, amelyet felhasználhat. Ez a cikk számos ilyen erőforrást, valamint számos olyan tippet ismertet, amelyek segíthetnek céljai elérésében, függetlenül attól, hogy mik azok.
  Személyes fejlesztési stratégiák használata a jobb életért!
 
Amikor önmaga egy önsegítő küldetésbe kezd, olyan bőséges mennyiségű forrás áll az Ön rendelkezésére, amelyet felhasználhat. Ez a cikk számos ilyen erőforrást, valamint számos olyan tippet ismertet, amelyek segíthetnek céljai elérésében, függetlenül attól, hogy mik azok.
 
Egy nagyszerű önsegítő tipp, hogy ne maradjon túl sokáig bent. Ha bezárva tartja magát, gyorsan elszigetelődhet és nagyon depresszióssá válhat. Lehet, hogy nehéz, de próbálja meg rákényszeríteni magát, hogy minden nap kimozduljon a szabadba, csak azért, hogy kimozduljon a házból.
 
Keresse az átláthatóságot, amikor olyan információkat keres, amelyek eligazítanak az önfejlesztés útján. Minden tanácsnak, amelyet követ, jó szándékkal és világos eredettel kell rendelkeznie. Ez megvédi az aljas emberektől, akik mások küzdelmein akarnak pénzt keresni. Védje a szívét, amikor nagyon intim kérdésekkel szeretne foglalkozni.
 
Adjon magának rutint. A depressziót és a hasonló negatív hangulatot okozhatja az unalom, a stressz és sok más dolog. Ha kialakít magának egy rutint, és ragaszkodik hozzá, számos ilyen tényezőt kiküszöbölhet. Elfoglalt marad, és sokkal többet fog elérni a nappal, ami enyhíti az esetleges bűntudatot.
 
Jó módszer, ha megdicséri a környezetében lévőket, amikor valami pozitív dolgot vesz észre rajtuk. A tendencia elleni küzdelem és a mások megdicsérése megváltoztatja a gondolkodásmódot, és kedvesebb emberré teszi.
 
Mérje a fejlődését naponta vagy akár óránként. Akár a szobát takarítja ki a kacatokat, akár a záróvizsgára tanul, használjon valamilyen módszert arra, hogy nyomon követhesse, mennyit haladt a célja felé. Lehet, hogy egyszerűen csak kipipálja az egyes feladatokat egy listáról. Készíthet digitális fényképeket a haladásáról, és rendszeresen elküldheti őket egy barátjának!
 
A szorongás enyhítése érdekében töltsön időt a barátaival. Ha nincsenek barátai, és a kapcsolatok szorongást okoznak önnek, legalább menjen ki az utcára, és üdvözölje azokat az embereket, akik mellett elhalad. Ha emberek között van, az segíthet feldobni a hangulatát - még akkor is, ha a velük való mély elköteleződés túlságosan szorongást keltő ahhoz, hogy elviselhető legyen. Az online barátkozás és/vagy egy háziállat tartása szintén segíthet enyhíteni a szorongást és a magányt.
 
Ha valaki más életében változást hoz az nagyszerű módja annak, hogy új fejezetet kezdjen az életében. Ha látja, hogy van valaki, aki nem képes segíteni magán, szánjon rá egy percet, hogy kiderítse, mit tehet érte, és tegye meg. Nagyszerűen fogja érezni magát, hogy időt szán arra, hogy segítsen másokon, akik kevésbé szerencsések.
 
Mielőtt reagálna egy kihívásra, szánjon időt a gondolkodásra. Még ha csak harminc másodpercről van is szó, ez a másodperc időt ad az elmének, hogy feldolgozza azokat az információkat, amelyeket a kezdeti zsigeri reakció esetleg figyelmen kívül hagyott. Ezt a gondolkodási időt egyébként ne tekintse oknak arra, hogy ne cselekedjen. Határozzon meg egy határidős időpontot, amikor dönteni kell.
 
Szervezze meg a következő napját.  Esténként, lefekvés előtt rendezze el a dolgait, hogy készen álljon a következő napra. Ez segít rendszerezni a gondolatait a következő napra, miközben összeszedi a dolgait. Ez segít csökkenteni a stresszt, mert a napját már előre megtervezte.
 
Szánjon időt a napjából azokra a dolgokra, amelyeket valóban szívesen csinál. Legyen szó akár arról, hogy a gyerekekkel játszik, elmegy enni a párjával, tesz egy hosszú, csendes sétát vagy olvas egy jó könyvet, ha időt szán ezekre a dolgokra, az pozitívan fogja befolyásolni az életszemléletét.
 
Szánjon 5 percet a napjából arra, hogy értékelje önmagát és az életét. Nem számít, milyen kihívásokon megy keresztül, még mindig szükség van arra, hogy értékelje azokat a dolgokat, amelyekkel rendelkezik, beleértve a saját egészségét is. Ez jobb mentális állapotba hozhatja Önt a stressz és a napi nyomás kezeléséhez.
 
Tanulja meg, hogyan szeresse önmagát. A legtöbb ember nem érzi jól magát a testével vagy a személyiségével kapcsolatban. Fogadja el azt, aki: talán szüksége van néhány változtatásra ahhoz, hogy szeresse önmagát. Gyakoroljon, ha a testével van gond. Ne feledje, hogy az emberek addig nem fogják szeretni, amíg nem látják, hogy jól érzi magát a bőrében.
 
Ha a személyes fejlődésről van szó, ügyeljen arra, hogy ne csak fejben járja végig a dolgokat, és ellenőrizze magát, hanem figyeljen a gondolataira is, és reflektáljon rájuk. Ez azért fontos, mert követnie kell a gondolatmintáit, és felhasználni őket a további fejlődéshez.
 
Írja le a céljait, hogy segítsen a belső növekedésben. Például, ha nagyobb önbizalmat szeretne, írjon róla. Ezután gondoljon különböző ötletekre és forrásokra, amelyek segíthetnek abban, hogy elérje ezt a célt. Utána helyezze magát ilyen helyzetekbe. Ha ilyen előkészületeket tesz és odaadással kezeli a folyamatot, akkor valószínűleg el fogja érni a személyes fejlődési céljait.
 
Ügyeljen arra, hogy rendszeresen kényeztesse magát, ha komoly erőfeszítéseket tesz a személyes fejlődéséért. Nehéz változtatni, különösen, ha ez egy olyan szokás, amelyet már nagyon régóta van. Fontos, hogy jól érezze magát, amiért ennyi kemény munkát végzett.
 
Törekedjen arra, hogy életének minden területén a legjobb döntéseket hozza, és maga fogja megteremteni a szerencséjét. A legtöbb esetben az emberek úgy helyezkednek, hogy a jó eredmények lehetővé váljanak.
 
Ha nem akarja követni a csordát, ne feledje, hogy kérdezzen. Tény, hogy sokan megkérdőjelezhetetlenül elfogadják, ahogy a világ van, ami a beteljesületlenség érzéséhez vezethet. Ha kérdéseket tesz fel, és csak az értékes dolgokat fogadja el, amelyeket felajánlanak Önnek, nagyobb valószínűséggel fog csak hasznos gondolatokat internalizálni.
 
Ahogyan ebben a cikkben körvonalazódott, nagyon sok olyan forrás és lehetőség van, amelyet igényei, preferenciái és általános stílusa alapján kihasználhat. Ha ezeknek a tippeknek és forrásoknak bármelyik kombinációját megvalósítja, akkor képes lesz arra, hogy sikert érjen el az önsegítő törekvéseiben. Sok sikert!
 

<-- Vissza a Személyes fejlesztési stratégiák Tengelic Tolna megye blog oldalra!

További cikkek